Menu

Viby Styrker staben omkring U15

image
30. april 2021 kl. 15:38
VIBY IF STYRKER STABEN OMKRING KLUBBENS DYGTIGE U15 ÅRGANG

Vores U15 er en stor årgang med mange dygtige, træningsparate spillere. Der er flere spændende spillere på vej som på sigt kan blive profiler i klubben. Årgangen er kendetegnet ved stor forældreopbakning og et stærkt sammenhold blandt de næsten 50 spillere.

Fra sommer 2021 kommer der nye, spændende træner kræfter til holdet. De skal videreføre det store fine arbejde som Victor Madsen og Quoc Truong har lavet.

Den nye trænerduo består af Mikkel Rosenmay og Christian Agerskov. De kommer fra Esbjerg kanten og har begge erfaring som spiller, træner og ledere. Begge trænere udtrykker en stor lyst til at arbejde videre med at udvikle miljøet omkring de mange spillere på årgangen. For at de bliver bedst muligt rustet vil begge gå i gang med både interne og ekstern uddannelse. Internt med supervision af udviklingschef Berni Petersen og eksternt med DBU formelle uddannelse.

Sammen med staben af engagerede forældre vil de nu gå i gang med at planlægge opstarten, hvor der blandt andet kigges på en træningslejr i udlandet. I løbet af de kommende måneder vil den nye trænerduo overvære og deltage i både kampe og træninger, så vi sikrer en god overgang for både spillere og trænere.
Det er klubbens håb at Victor Madsen og Quoc Truong fortsætter med at være i klubben og samtidig vil træne et af klubbens andre børne/ungdomshold.

På billedet ses fra Venstre: Trænere Mikkel Rosenmay og Christian Agerskov og Årgangstovholder Jesper Granskow

Fakta om trænerne:


Mikkel Rosenmay
Jeg er 22 år og kommer oprindeligt fra Esbjerg. Jeg startede min fodboldkarrierer i Bramming, og flyttede senere til Esbjerg.
Her spillede jeg det meste af min ungdom og var med på det hold der dengang hed U15 M1 og senere U17 og U19 2. division.
I mine senior år har jeg spillet en smule Jyllandsserie-fodbold og har også været meget omkring et serie 2 hold.
Efter endt gymnasietid holdte jeg 3-4 sabbatår hvor jeg har rejst rundt i Australien og blev derefter skiguide i Østrig en enkelt vinter.
Nu bor jeg i Risskov, hvor jeg arbejder som lærervikar og er ansat som områdeleder i Tivoli Friheden. Jeg har en ambition om at starte på lærerseminariet efter sommer.
Jeg glæder mig meget til at komme i gang med de unge drenge i Viby og håber på nogle givne år, både for spillerne og for mig selv.
Vi ses på banen!


Christian Agerskov
Christian er 20 år og kommer til at indtage rollen som assistenttræner. Til hverdag læser han statskundskab i Aarhus. Christian vil bidrage til at udvikle den enkelte spiller. Han har selv spillet i mere end 10 år.
Christian har tidligere trænet ungdomshold og den sparsomme fritid ser han ofte fodbold, hvor han holder med ”de røde” fra Manchester.

De to trænere kender hinanden fra hjembyen og har et stærkt venskab.

På vegne af Viby IF
Berni Petersen, Udviklingschef
Michael Jørgensen, Bestyrelsen 

Luk