Menu

Trænerskifte

image
22. januar 2020 kl. 20:37
Nyt trænerteam til Viby IF’s Danmarksserie hold – forårssæsonen 2020

Når spillerne i Viby IF forbereder sig til den vigtige sidste halvdel af sæsonen, bliver det med et helt nyt trænerteam ved roret.

Få dage efter at Thomas Ransborg meddelte, at han stopper som cheftræner kan Viby IF annoncere, at man har fundet hans afløsere.

Det bliver en gammel kending af Viby, nemlig Anders Juul, som tiltræder med øjeblikkelig virkning på cheftrænerposten. Til at assistere Anders for resten af forårssæsonen har klubben indgået aftaler med Mark Hellerup Knudsen og Søren Bang Rasmussen.

Viby kan samtidig offentliggøre, at der er indgået længerevarende kontrakter med både Anders og Mark, hvilket gør, at trænerteamet også er på plads til når den nye sæson påbegynder efter sommerpausen. Vi er utrolig glade for at trænerteamet har sagt ja til at varetage opgaven med så kort varsel, hvilket viser, at når tingene tager en uventet drejning rykker vi andre sammen i bussen.

I Viby IF er vi samtidig glade for at kunne forsætte traditionen med at ansætte unge talentfulde trænere, som hos os får mulighed for at udvikle sig i et miljø med lige så unge og talentfulde spillere.

Kort præsentation af trænerteamet:

Cheftræner: Anders Juul, 32 år. Har 8 års erfaring som fodboldtræner og A-licens. Anders har erfaring som ungdomstræner i AGF (U13-15) og Viby IF (U19). Derudover har Anders selv spillet fodbold på DS-niveau samt været konsulent og assistenttræner (DS) i Viby IF.

Assistenttrænere:

Mark Hellerup Knudsen, 32 år. Har 12 års erfaring som fodboldtræner og A-licens. Mark har indtil nytår været assistenttræner for Odders 2. div./DS.

Søren Bang Rasmussen, 34 år. Har 16 års erfaring som fodboldtræner og B-licens. Søren har tidligere været ungdomstræner i Viby IF (U13-15-19) og cheftræner for Viby IF’s DS-hold.

Derudover vil Martin Skov (Serie 2) og Rasmus Keller (U19) assistere ved udvalgte træninger og Reza Sadrifar have ansvaret for målmandstræningen.