Menu

Ny Updatering: Forlængelse af lukning

image Viby IF Fodbold lukker
12. marts 2020 kl. 10:29
Lukningen er forlænget indtil den 13 april.

Ny opdatering:

Lukningsperioden er forlænget til den 13 april

Info fra DBU: https://www.dbujylland.dk/nyheder/2020/marts/nedlukningen-af-dansk-fodbold-fortsaetter/

____________________________________________

Opdatering:

Info fra DBU: https://www.dbujylland.dk/nyheder/2020/marts/appel-til-fodboldglade-danskere-bliv-vaek-fra-fodboldbanerne/

____________________________________________

Ovenpå Statsminister Mette Frederiksens pressemøde onsdag aften vedrørende situationen omkring COVID-19 (Corona), har Viby IF fodbold's bestyrelse besluttet sig for med omgående virkning, at lukke ned for og dermed annullere og suspendere al fodboldaktivitet i lidt over 14 dage frem til søndag den 29. marts, eller indtil anden besked gives. 

Det betyder med andre ord også, at der ikke er hverken fodboldtræning eller fodboldkampe det næste stykke tid. 

Viby IF fodbold har på baggrund af corona situationen, samt på baggrund af DBU´s udmelding valgt, at aflyse og lukke al træning og alle kampe i Viby If fodbold regi på vores nye kunstgræsbane og græsbaner. Ligeledes er der heller ikke adgang til bla. omklædningsrum. 

Situationen omkring den berygtede coronavirus udviklet sig dag for dag og time for time og som en konsekvens af aftenens pressemøde, hvor regeringen har meddelt, at skolerne lukker ned, derfor gør vi nu det samme. 

Derfor gør vi det
Det er vores medansvar, at vi både beskytter vores medlemmer, trænere og medarbejdere og samtidig hjælper myndighederne med inddæmning af coronavirus i Danmark. Med denne beslutning udviser vi det nødvendige samfundssind. Situationen kræver rettidig omhu og etiske overvejelser. Coronavirussen kan også smitte udenfor i det fri og vi skal tage den aktuelle situation meget alvorligt, hvilket vi i Viby IF fodbold naturligvis bidrager til, ved blandt andet at medvirke til at smitten ikke spredes yderligere i vores rammer.

Viby IF fodbold lukker ned for en periode - og vi beder alle vores mange medlemmer på samtlige fodboldhold både unge som ældre om at respektere og acceptere denne beslutning.

Spørgsmål
Man kan kontakte vores formand Alex Nørgaard på telefon 40582230 eller på mail: an.adv8260@gmail.com - hvis man har spørgsmål til ovenstående.  

 

v. / Bestyrelsen
Viby IF fodbold