Menu

Kom og se de "unge" gamle drenge, spille semifinale kamp mod Aarhus Fremad i landspokalturneringen

image Vinderholdet 2023
06. april 2023 kl. 09:55
Den 24 april spille OB35 mod Aarhus Fremad kl. 19.00

Viby 035´s pokal vej...

DBU har fra sæsonen 22/23 forsøgt sig med en ny landspokal turnering for oldboys over de 32 år. Denne turnering valgte OB35 at melde sig til, så vi har fra 5 august sidste år og til nu været en del af denne turnering, og i mandags, var vi en tur i Give for at spille kvartfinale.

Denne kamp blev vundet stensikkert, og vi er nu i den situation at vi står i en semi finale hvor vi skal møde Aarhus fremad på viby stadion. Århus fremad har tilsyneladende et rigtig godt hold, som rummer rigtig mange både divisions og superliga kampe. Men på Oldboys 35 har vi heldigvis en masse andre strenge at spille på!!

Vi har blandt andet Pokal dræberen i form af Troels Meldgaard, hvor vi alle husker hvordan han i kampen mod AGF fik alle AGF spillerne til at ligne statister og blæste den i krogen. Vi har også Mike Bloch som laver et kæmpe drop sidst, men ellers er hurtig som en gazelle på stregen! Vi har jernmændene Jacob Serwin, Jens Jakobsen, Danni Lauridsen og Thomas Madsen som løber mere end Peter Nielsen når der er konfirmation i Viffen. Vi har Martin Søndergaard, Psyko Karsten Sloth, Jens Gamborg og Jesper Nørgaard som tackler og header så det synger. VI har Martin Kunstmand, Steffen OJ og Lasse Mors med så der også er lidt for damerne at kigge på. Vi har også Skinny med for det lidt mere modne publikum.

Og sådan kunne jeg blive ved. Vi har i hvert fald et rigtig godt hold fyldt med gamle Viby IF legender, som stadig brænder for at vinder og for det sociale i danmarks bedste klub.

Vi vil derfor gerne inviterer jer med på vores tur imod parken den 24 april 2023 klokken 19.00.

Uanset sejr eller ej, så står vi alle klar til en øl eller snak efter kampen 🙂

 

Vi håber at have vakt jeres interesse og at vi ses 🙂

Luk