Menu

Støt Viby if`s kunstgræs bane...

image
20. september 2019 kl. 09:05

                                                                                                                                                  

                                                                                                                                                    Viby If Fodbold

Støt Viby if`s kunstgræs bane med et privat sponsorat

Viby if er i samarbejde med NKI, i gang med at anlægge en kunstgræs bane, på arealet hvor jord og grusbanerne ligger. Vi har indtil videre indsamlet ca. 4.760.000 kr. Pengene er skaffet via Aarhus kommune, Fodboldens venner, Sparekassen Hobro Fonden, Nykredit og Viby if fodbold. Dermed mangler vi ca. 240.000 kr, som vi håber delvis kan skaffes via private og virksomheds sponsorater, samt fra diverse fonde.

Banen forventes færdig i november 2019.

Du kan som privatperson bidrage med økonomisk støtte til formålet, idet vi har startet en gaveindsamling via DBU. Fordelen ved at samle ind via DBU er, at donerede beløb kan fradrages i skat. Du skal blot oplyse dit cpr.nr. ved indbetaling, så sikrer DBU, at din donation automatisk indberettes til skat. Lettere kan det ikke gøres. For at indbetale et beløb skal du klikke ind på nedenstående link: https://dbu.dk/klubservice/fundraising/gaveindsamling/?id=32

Du kan også følge nedenstående anvisning:DBU.dk/klubservice/økonomiogfonde/gaveindsamling, søg i gaveindsamlinger, skriv Viby if og du er fremme ved indsamlingen.

Vi har ved indsamling til opførelse af selve banen tilbudt, at man kan ”købe” et Privat sponsorat. Du kan vælge mellem følgende:

  • Guldsponsor – kr. 2.500,-
  • Sølvsponsor – kr. 1.000,-
  • Bronzesponsor – kr. 500,-

 

Som Guld eller Sølv får du dit – eller familiens navn – trykt på en sponsortavle ved indgangen til kunstgræsbanen samt på banens hjemmeside. Eksempelvis ”Familien Nielsen” eller ”Emilie, Mikkel, Peter og Lone Nielsen. Hvis du ønsker at være anonym, accepteres det naturligvis.

Når du har indbetalt et beløb til DBU gaveindsamling, modtager du en kvittering på det indbetalte beløb, som videresendes til vibykunstbane@gmail.com,  hvor du oplyser hvilket navn du ønsker der skal stå på sponsortavlen. Derefter vil det blive registreret og føjet til sponsortavlen og hjemmesiden. Gem desuden mailen fra DBU, så du kan fremvise dokumentation over for skat, hvis det forlanges.

Hvis man som virksomhed ønsker at tegne et sponsorat er du velkommen til at kontakte Preben Nielsen på mail: prebenjette@gmail.com

Viby if fodbold takker for støtten.